Avokati i ushtarit të FSK-së dyshon se klientit të tij mund t’i montohen provat për ta akuzuar të njëjtin!

2 minutes, 10 seconds Read

Avokati Kujtim Kërveshi ka bërë të ditur se është autorizuar nga familjari i pjesëtarit të FSK-së, Azem Kurtaj, për përfaqësimin e tij në procedurë penale.

Avokati nuk e ka përjashtuar mundësinë për siç ka thënë montimit të provave kundër Kurtajt, pasi thekson se është ndryshimi i deklaratës së dhënë në publik nga familjarja e njërit nga të dëmtuarit e supozuar e i jep hapsirë të konsiderojë se është kontaminim politik dhe kaqdashës .

“Deri në komunikimin e radhës, do të përmbahem nga komentimi i fakteve, të cilat, në mënyrën e përshkrimit siç i ka përshkruar Prokuroria janë fizikisht të pa mundura, pa dashur të përjashtoj opsionin e montimit të provave kundër Kurtajt siç është ndryshimi i deklaratës së dhënë në publik nga familjarja e njërit nga të dëmtuarit e supozuar e që më jep me besu se kontaminimi politik dhe kaqdashës në këtë rast, dhe/ose ndërdyrja në këtë rast e atyre që Kosovën duan ta shohin të rrënuar ka qenë thirrja kryesore për përfshirjen tonë në mbrotjejn e Kurtaj”, tha avokati Kërveshi.

Postimi i tij i plotë:

Për gjitha palët e interesuara

Ju njoftojmë se jemi autorizuar nga familjari i z. Azem Kurtaj për përfaqesimin e tij në procedurë penale.

Deri në komunikimin e rradhës, do të përmbahem nga komentimi i fakteve, të cilat, në mënyrën e përshkrimit siç i ka përshkruar Prokuroria janë fizikisht të pa mundura, pa dashur të përjashtoj opsionin e montimit të provave kundër z. Kurtaj siç është ndryshimi i deklaratës së dhënë në publik nga familjarja e njërit nga të dëmtuarit e supozuar e që më jep me besu se kontaminimi politik dhe keqdashës në këtë rast, dhe/ose ndërhyrja në këtë rast e atyre që Kosovën duan ta shohin të rrënuar ka qenë thirrja kryesore që na ka shtyrë për tu përfshirë në mbrotjen ligjore të z. Kurtaj.

Përfaqësimi jonë për z. Kurtaj të jetë pa pagesë!
Në ekipën e mbrojtjes do të jet edhe kolegu Naim Ferati, avokat nga Ferizaj, i cili ka qenë i kyqur në këtë rast paraprakisht në cilësinë e avokatit.

Shoqëria jonë e avokatisë, Kerveshi&Partners e vlerëson lartë besimin e familjes Kurtaj për të na besuar mbrojtjen ligjore të Azemit.

Ju faleminderit!

Publikime te ngjashme