Connect with us

Kosovë

Arrihet marrëveshja mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Published

on

Presidenti i Francës, Emanuel Macron ka konfirmuar se është arritur marrëveshje për zgjidhjen e kontestit mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, ndërsa Qeveria e Maqedonisë së Veriut e ka konfirmuar pak më parë se e ka marrë në dorë zyrtarisht propozimin francez.

Siç shkruan Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në propozim janë integruar edhe shqetësimet e Maqedonisë së Veriut duke mos dhënë detaje se cilat janë kërkesat që janë futur në propozim, shkruan albeu.

Ministria e Jashtme e RMV së po ashtu ende nuk ka dhënë asnjë detaj.

Advertisement
Comments