fbpx
HomeLajmeKosovë

Arrestohet një grua para Ambasadës së Zvicrës në Prishtinë, kjo është arsyeja

Policia e Kosovës e ka arrestuar një femër para Ambasadës së Zvicrës në Prishtinë. Ajo raportohet se nuk është pajtuar dhe ka kundërshtuar ashpër procedurat e kësaj ambasade për t’u pajisur me dokumentet e udhëtimit. Sipas disa qytetarëve që ishin prezentë, kjo ka qenë edhe arsyeja e arrestimit të saj.

Policia e Kosovës e ka arrestuar një femër para Ambasadës së Zvicrës në Prishtinë.

Ajo raportohet se nuk është pajtuar dhe ka kundërshtuar ashpër procedurat e kësaj ambasade për t’u pajisur me dokumentet e udhëtimit.

Sipas disa qytetarëve që ishin prezentë, kjo ka qenë edhe arsyeja e arrestimit të saj.

COMMENTS

x