Apple ka lëshuar versionin beta të iOS 14, më të lejon çdo aplikacion që të marr kontrollin e azhurnimit të softuerit

HomeTech

Apple ka lëshuar versionin beta të iOS 14, më të lejon çdo aplikacion që të marr kontrollin e azhurnimit të softuerit

Përdoruesit paralajmëruan që softueri i hershëm mund të përfshijë gabime të rëndësishme, por azhurnimi i fundit duket se është kryesisht i qëndrueshëm.

Softueri i ri iPhone përfshin një sërë karakteristikash të reja, duke përfshirë një ekran në shtëpi të ridizajnuar dhe ndryshime në disa nga aplikacionet thelbësore, transmeton lajmi.net.

Nuk pritet të dalë plotësisht në treg deri në vjeshtë, kur do të arrijë përkrah iPhone-it të ri 12.

Por programi publik beta lejon njerëzit të përdorin softuerin herët, në këmbim të sigurimit të informatave kthyese për çdo problem apo gabim që hasin me programin.

Si i tillë, përdoruesit paralajmërohen se mund të ketë çështje të papritura në çdo pajisje që po funksionon iOS 14 dhe se mund të mos jetë e sigurt të mbështeteni në të për ndonjë nga pajisjet më të rëndësishme./Lajmi.net

COMMENTS