fbpx

Ambasadori i Kosovës në Belgjikë zbulon propozimin e Kosovës: Çuditërisht BE-ja e refuzoi

HomeLajmeKosovë

Ambasadori i Kosovës në Belgjikë zbulon propozimin e Kosovës: Çuditërisht BE-ja e refuzoi

Ambasadori i Kosovës në Belgjikë, Agron Bajrami, ka thënë se gjatë takimit në Bruksel midis dy palëve, Kosova ka propozuar që të pezullojë fazat e mëtutjeshme lidhur me çështjen e targave.

Kjo në këmbim që Serbia të mos lëshojë targa ilegale me akronimet e qyteteve të Kosovës.

“Në takimin urgjent të ftuar nga Josep Borrell, Kosova ka propozuar të pezullojë fazat e mëtutjeshme për targat, në këmbim që Serbia të ndalojë së lëshuari targa ilegale dhe Serbia të fillojë procesin e bisedimeve të bazuar në propozimin e fundit të mbështetur nga Gjermania e Franca. Çuditërisht, kjo u refuzua”, ka shkruar Bajrami në Twitter.