Ambasada Britanike e konfirmon se një anëtar i tyre është aksidentuar në malet e Sharrit

0 minutes, 29 seconds Read

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë e ka konfirmuar se një anëtar i ambasadës së tyre është përfshirë në një aksident në Malet e Sharrit.

“Mund të konfirmojmë se një anëtar i Ambasadës Britanike është përfshirë në një aksident në malet e Sharrit. Ata aktualisht janë në trajtim mjekësor”, thuhet në njoftim.

Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor i Kosovës kishte njoftuar për nisjen e aksionit për ta shpëtuar të aksidentuarin.

Misioni ishte kryer më sukses dhe tani diplomati është në trajtim mjekësor.

Publikime te ngjashme