fbpx

Aliu konfirmon se nga sot certifikatën pronësore mund ta merrni përmes platformës digjitale e-Kosova

HomeLajmeKosovë

Aliu konfirmon se nga sot certifikatën pronësore mund ta merrni përmes platformës digjitale e-Kosova

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar se nga sot qytetarët mund të pajisen (online) me cerftifikaten përmes platformes digjitale eKosova. Ky shërbim, sipas tij, është avancim i rëndësishëm në ofrimin cilësor dhe në kohë reale të produkteve pronësore-juridike për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar se nga sot qytetarët mund të pajisen (online) me cerftifikaten përmes platformes digjitale eKosova.

Ky shërbim, sipas tij, është avancim i rëndësishëm në ofrimin cilësor dhe në kohë reale të produkteve pronësore-juridike për qytetarët e Republikës së Kosovës.