Aleks na vrave…”, çmenduri në rrugët e Shqipërisë, i riu i jep makinës me 307 km/orë (Video)

0 minutes, 27 seconds Read

Plot me 307 kilometra në orë dy të rinjtë lëvizin me makinën e tyre luksoze, ndërsa në fund rrezikojnë dhe një makinë tip Mercedes Benz përpara tyre.

“Aleks na vrave, të kam vëlla. Bravo Aleks, bravo”, dëgjohet t’i thotë Klevioli shokut të tij që drejton mjetin dhe pas frenimit, shmang një aksident që mund të kishte rezultuar fatal me atë shpejtësi. Edhe pse çdo ditë aksidentet po marrin jetë njerëzish, shqiptarët me sa duket e kanë të vështirë të ndërgjegjësohen.

Publikime te ngjashme