Al Jazeera për energjinë në Kosovë: “A do të ketë Kosova mjaftueshëm rrymë për dimrin që po vjen?”

0 minutes, 34 seconds Read

Kosova ka zënë faqet ndërkombëtare të mediave meqë ka qenë prej shteteve të para dhe të vetme që kishte vendosur regjimin e reduktimeve të energjisë elektrike.

Megjithatë përfundimi i remontit të disa blloqeve ka rikthyer normalitetin me furnizim me energji, por s’dihet se si do të jetë situata dimrit.

Këtë pyetje e bën edhe televizionin “Al Jazeera” në raportimin e fundit për Kosovën.

“A do të ketë Kosova mjaftueshëm energji elektrike për dimrin që po vjen” pyet Al Jazeera.

Televizioni raporton se qytetarët e Kosovës frikësohen se situata do të përkeqësohet përsëri gjatë stinës së dimrit. LINKU

Publikime te ngjashme