Connect with us

Kosovë

Aktivistja në Mitrovicë: Paratë e qytetarëve u keqmenaxhuan nga Agim Bahtiri

Published

on

Aktiviztja e Shoqërisë Civile në Mitovicë, Neri Ferizi, përmes një postimin e profilin e saj në Facebook ka bërë një paralajmrim të firkshëm për keqmenaxhimin që kryetari Agim Bahtiri ka bërë në komunën e Mitrovicës.

“Ferizi ka shkruar se Komuna e Mitrovicës është në borxhe mbi1,3 milion euro, duke rrezikuar edhe sigurimin e pagave të rregullta”, ka shtuar ajo.

Ajo ka parlajmëruar qytetarët e Mitroviës së paratë e tyre janë keqmenaxhuar në mënyrën më të keqe nga Agim Bahtiri.

“Paratë e juaja prej çdo pagese që keni be, prej çdo produkti që e keni ble, prej çdo tatimi në pronë që e keni pagu, për çdo pagese për me e marrë një certifikatë, tatimi i pagës tuaj, pagesa për regjistrimin e veturës, e të gjitha pagesat e tjera që u jane tatuar – janë keqmenaxhu. A e keni parasysh pse e qysh? Sepse, kryetari i Komunës së Mitrovicës nuk ka pas njohuri se si të menaxhoi me Komunën”, ka shtuar ajo.

Neri Ferizi është një aktiviste e shoqërisë civile dhe nihet për qëndrimet e saja për të gjitha partitë që kanë qeverisur në Mitrovicë.

Ky është postimi i plotë i saj:

 

Te dashtun qytetar te Mitrovices,
Komuna e Mitrovices eshte ne borxhe, 1,3 milion euro borxhe. Nuk mund te sigurohen as pagat e rregullta.
Parate e juaja prej cdo pagese qe keni be, prej cdo produkti qe e keni ble, prej cdo tatimi ne prone qe e keni pagu, per cdo pagese per me e marre nje certifikate, tatimi i pages tuaj, pagesa per regjistrimin e vetures, e te gjitha pagesat e tjera qe u jane tatuar – jane keqmenaxhu.
A e keni parasysh pse e qysh?
Sepse, kryetari i Komunes se Mitrovices nuk ka pase njohuri se si te menaxhoj me Komunen.

Advertisement
Comments