Aktivistja Ferizi kërkon nga deputetja e VV-së Fjolla Ujkani t’i kërkojë falje profesorit per linçimin publik

0 minutes, 54 seconds Read

Aktivistja e shoqërisë civile, Nerimane Ferizi, ka kërkuar që deputetja e VV-së nga Vushtrria, Fjolla Ujkani, të kërkojë falje për linçimin publik që i ka bërë profesor Pacit.

Ferizi përmes një postimi, ka pyetur deputeten pse nuk keni reaguar për njerëzit seksist brenda subjetit politik, për rastet e dhunës dhe probleme tjera më të rëndësishme.

Postimi i plotë:

Pse nuk po reagoni per shume njerëz brenda subjekteve te juaja politike qe janë seksist, qe ju shtypin per dite?

Pse nuk ke reagu per kandidimet e seksisteve per kryetar te Komunave nga subjekti juaj politik? – por përkunder kësaj keni dale krah per krah me ta neper fushata.

Pse nuk po reagoni per shume dukuri negative ne ketë vend?

Pse nuk po reagoni per te miturat qe po përdhunohen ne qytetet e juaja?

Pse nuk po reagon per shume ngacmime seksuale qe ndodhin per dite neper shkollat tona? – qe jam shume e sigurt qe ju i dini shume mire edhe emrat profesoreve qe ngacmojne ne shkolla.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *