Aktivist të shoqërisë civile në Serbi shlyejn fotografitë e Putinit dhe sulmojnë simbolet e luftës në Serbi

HomeLajmeRajoni

Aktivist të shoqërisë civile në Serbi shlyejn fotografitë e Putinit dhe sulmojnë simbolet e luftës në Serbi

Aktivistët kundër luftës po i fshijnë simbolet e luftës së Rusisë në Ukrainë, të cilat janë paraqitur nëpër rrugët e qyteteve në Serbi, që në ditët e para të pushtimit.

Fasadat ishin dekoruar me murale që paraqisnin Vladimir Putinin, grupe paramilitare ruse, të akuzuara për krime lufte dhe vullnetarë serbë duke luftuar përkrah Rusisë në Ukrainë.

COMMENTS

x