AIarm për bombë në objektin e Qeverisë Maqedone

HomeMaqedoni e veriut

AIarm për bombë në objektin e Qeverisë Maqedone

Sot në Shkup, pjesëtarët e pol.icisë ndaluan I.M, pasi ky i fundit rreth orës 10:32 raportoi me telefon se gjatë vizitës së presidentes së Komisionit Evropian Ursula von der Leyen, një pajisje shpë.rt.hyese do të aktivizohet para ndërtesës së Qeverisë së Maqedonisë Veriore.

Policia ka ndërmarrë masat dhe aktivitetet e nevojshme dhe është përcaktuar që raporti është i rremë.

Personi u ndalua në stac.ionin pol.icor me urdhrin e prok.urorit publik për procedua të mëtejme.

Raporti i rremë nuk ndikoi në vizitën e presidentes së KE-së dhe aktivitetet vazhdojnë sipas agjendës së planifikuar./botasot

COMMENTS