Connect with us

Lifestyle

Ai shikon gratë e tjera? Kur quhet normal ky veprim dhe kur jo, zbulojeni

Publikuar

me

Sa tregues është fakti që ai shikon gratë e tjera? Kur do të thotë se ka një problem?

Sot ne përpiqemi t’u përgjigjemi këtyre pyetjeve:

Ai shikon të tjerat …si?

“Shikimi i njerëzve të tjerë” me siguri nuk do të thotë që ju doni të dilni me ta, se nuk jeni të kënaqur me personin me të cilin jeni ose që dëshironi që partneri juaj të duket ndryshe. Kjo është po aq e vërtetë për të ashtu siç është për ju.

Në shumicën e rasteve, nuk do të thotë asgjë tjetër se ai ka parë dikë që është e pashme apo tërheqëse.

Problemi i vërtetë lind kur ai shikon të tjerat në një mënyrë specifike. Si psh? Në një mënyrë këmbëngulëse, pa e kontrolluar veten. Në atë pikë, po, sjellja e tij është me faj dhe ju duhet të rishikoni marrëdhënien tuaj.

Ai i shikon të tjera edhe tani?

Si të rritur, njerëz të pjekur dhe të përgjegjshëm, ne mund të kontrollojmë në mënyrë efektive sjelljen dhe veprimet tona. Nëse ky “shikim” është i bezdisshëm për ju, le ta dini se në këtë pikë bëhet fjalë për respekt: si për ju si çift, ashtu edhe për gratë që ai po shikon.

Pamja intriguese dhe këmbëngulëse është një nga gjërat që na mërzit më shumë, veçanërisht kur e kuptoni që burri është në shoqërinë e të dashurës ose gruas së tij.

Lëreni të kuptojë se ju po kërkoni nga ai që të ruajë mirësjelljen e përbashkët: shikimi i njerëzve të tjerë është ende diçka e vrazhdë.

Ai i shikon të tjerat, përballuni me të!

Qëndroni përpara tij dhe përpiquni të kuptoni se si reagon.

Nëse ai pranon gabimet e tij, ju jeni në çdo rast tashmë në gjysmë të rrugës përmes punës dhe nëse ai kërkon falje do të thotë që ai është një njeri me të vërtetë i dashuruar.

Problemi i vërtetë lind kur ai pretendon se kurrë nuk i ka parë të tjerat. Në këtë pikë, nevojitet një diskutim shumë më i thelluar, i cili vë në dyshim të gjitha zakonet e gabuara./Telegrafi

Reklama
Komentet