Ahmet Kalaja i gëzohet denimit të Burdushit: “Ka Zot lart..”

0 minutes, 28 seconds Read

Gjykata Themelore në Prishtinë të martën ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Hysri Peqanit, i njohur si “Burdushi”, lidhur me akuzën për ushtrim të kundërligjshëm të veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shpëlarje parash dhe armëmbajtje pa leje, duke e dënuar me dënim unik prej 4 vjet e 6 muaj burgim dhe 42 mijë euro gjobë.

Poashtu “Burdushit”, i konfiskohet pasuria e përfituar kundërligjshëm mbi 2 milionë euro.

Pas këtij vendimi, ka reaguar hoxha nga Shqipëria Ahmed Kalaja.

“Ka Zot lart”, ka shkruar ai në Facebook.

Publikime te ngjashme