Adem Salihaj e quan “fundërrinë” Edi Ramën!

0 minutes, 33 seconds Read

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Adem Salihaj, e ka quajtur fundërrinë kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën.

Salihaj, përmes një postimi në Facebook, tthotë se, Rama po e sulmon popullin e tij dhe po i mbronë armiqtë.

Ai thekson tutje se vështëirë është se gjenë diku tjetër në botë si ai.

“Këso funderrine që sulmon popullin e vetë dhe mbron armiqtë e tij, vështirë se gjen diku tjetër në botë.

Sipas krahasimit të tij, i bie që Kosova është Hamasi, respektivisht Palestina, ndërsa Serbia Izraeli. Dihet, sipas tij, kush ka të drejtë në këtë rast”, shkruan Salihaj në Facebook.

Publikime te ngjashme