fbpx

Acaraohet me kryeministrit Kurti analisti dhe ish deputeteti i PDK-së Mirena: “Shmokla e paska…”

HomeLajmeKosovë

Acaraohet me kryeministrit Kurti analisti dhe ish deputeteti i PDK-së Mirena: “Shmokla e paska…”

Është shtyer për një ditë, masa e gjobitjes për ngasësit e veturave me targat ilegale serbe.

Këtë e ka bërë të ditur Policia e Kosovës, përmes një njoftimi, në të cilin specifikohet se masa për qortim, mbetet në fuqi edhe më 21 nëntor.

”Sipas vendimit deri me datë 21 nëntor do të vazhdojë shqiptimi i masës së qortimit, ndërsa pas kësaj date nga njëzet e dy (22) Nëntor deri me datë njëzet e një (21) Janar 2023, për të gjithë pronarët e mjeteve që qarkullojnë në territorin e Republikës së Kosovës me targa të tilla ilegale, sipas vendimit zyrtar Policia e Kosovës do të filloj zbatimin drejt shqiptimit të gjobës sipas legjislacionit në fuqi”, thuhet mes tjerash.

Pas këtij vendimi ka reaguar analisti Ilir Mirena, i cili ia ka vënë një epitet të ri kryeministrit Albin Kurti.

“Shmokla e paska shty pak afatin për targa. Kur e shtyn njëherë, e shtyn gjithherë”, ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook.