fbpx

A është porno tradhti?

HomeLifestyle

A është porno tradhti?

Përkundër asaj që mund të keni dëgjuar, pavarësisht nëse keni partnerë ose jeni beqarë, shikimi, leximi ose dëgjimi i pornos nuk është natyrshëm i gabuar.

Angazhimi me pornografi (etike, konsensuale) ndërsa është në një marrëdhënie nuk vlerëson në mënyrë të natyrshme si tradhti, transmeton lajmi.net.

Siç thotë Caitlin V., MPH, seksologe klinike për Royal, një kompani prezervuese dhe lubrifikante miqësore me vegan, “Të kesh një praktikë të shikimit të pornos dhe seksit solo thjesht mund të tregojë që një person ka një marrëdhënie seksuale të shëndetshme me veten e tyre”.

Akoma, marrëdhënia e dikujt me pornografinë mund të bëhet e pashëndetshme, shkruan helathline.

Pse disa ndjehen sikur kjo është tradhti? “Një partner që përdor porno mund të ndjehet si tradhti për shumë arsye”, thotë Caitlin V.

Për shembull:

Ata po eksplorojnë seksin pa ty.

Ata bëjnë seks me veten në vend të jush.

Ata po fantazojnë duke bërë seks me njerëz që nuk janë ju.

Porno shfaq aktet seksuale që ti dhe partneri juaj nuk i keni bërë kurrë.

Ata po fshehin zakonet e tyre të shikimit pornografik nga ju. /Lajmi.net/

COMMENTS