Pavarësisht që dashuria triumfon mbi gjithçka dhe çkado që lidhet me të dashurin ose të dashurën duket e bukur, ndonjëherë ndodhitë e hidhura prishin gjithçka.

Një i ri meksikan që quhet Uziel Martínez ka treguar për ndjekësit e tij në TikTok se i dhuroi një veshkë nënës së të dashurës së tij por brenda një muaji gruaja e la dhe u martua me një tjetër.

Në videon e ndarë me ndjekësit e tij ai ka treguar se pavarësisht se është ndarë nga e dashura e tij, ai nuk i mban inat dhe nuk është penduar për atë çfarë ka bërë duke dhuruar veshkën e tij. Më tej ai tregoi se është mirë me shëndet, pavarësisht se kishte vetëm një veshkë dhe nuk kishte mëri ndaj mamasë së ish-të dashurës.