Elvis Naçi jep një mesazh të madh: “Kush ka djem ka një pasuri të madhe, por kush ka vajza…”

HomeFetare

Elvis Naçi jep një mesazh të madh: “Kush ka djem ka një pasuri të madhe, por kush ka vajza…”

Elvis Naçi shqiptari i mire ei urte dhe nje nga njerezit qe ka ndihmuar shume njerez nevojtarë dhe qe kane halle te ndryshme. Ai terheq vemendje dhe fjalet e tij jane shume pozitive sidomos fjalët e tij pro familjes dhe dëshmon që i njëjti kujdeset shume per ta. Në një intervistë për mediat shqiptare ai deklaron: “Kush ka djem fëmijë ka një pasuri të madhe, por kush ka vajzë ka një princeshe në shtëpi”, kështu shprehet Naçi teksa nuk nguron të postojë një foto me të bijèn Asja, me të cilën duket se ka një lidhje të veçåntè

Ai terheq vemendje dhe fjalet e tij jane shume pozitive sidomos ai eshte pro familjes dhe kujdeset shume per ta.

Imami është baba edhe i dy djemve dhe gjithmonë kujdeset për edukimin apo rritjen e tyre. Sipas tij, kur fëmijët dalin të mbarë, nuk ka çmím! Zoti i ruajt dhe i befte te mire te gjithe.

COMMENTS