Këto janë fjalët e fundit të Abdixhikut për Cimën

HomeLajmeKosovë

Këto janë fjalët e fundit të Abdixhikut për Cimën

Kryetari i LDK-së Lumir Abdixhiku, sot me bashkëpunëtorët e tij nderuan Cimën, njeriun që në kohën më të zymtë tonën na dha një dritare gëzimi.

Sipas tij Cima ishte dhe do të mbetet një nga yjet më të ndritshëm të një plejade artistësh që i dhanë ngjyrë epokës së historisë të vendit tonë, shumë dashuri dhe në këmbim mori duartrokitjet dhe mirënjohjen e pafund, ashtu siç e donte ai. 

Mjeshtër, pusho në paqe, ka shkruar kryetari i LDK-së Lumir Abdixhiku.

COMMENTS