Connect with us

Kosovë

“115 mijë pëlqime e mbi 20 mijë komente mbi 950 shperndarje Kryeministrit shqiptar, Albini Kurti”

Published

on

Në ndrimin e vitit fotografi më e pëlqyer, më e dashur dhe më e komentuar me vlerësime familjare ka qenë fotografia e Kryeminisrit shqiptar, Albin Kurti!

Një fotografi shumë e bukur dhe me shumë domethënie për faktin se për herë shohim një foto shumë të sinqertë, një foto plot harmoni e dashuri shqiptare!Në këtë foto spikat qëndrimi i kryeministrit shqiptar, Albin Kurti, reflekton atdhedashuri qëndrimi i tij, përkushtimi i tij ndaj vajzës, ndaj nënës dhe babit!

Liza BEQAJ

Edhe kjo tregon diçka
100 000 pëlqime e mbi 18 500 komente mbi 550 shperndarje tek Albini

Kur po shkojmë në zgjedhje o hej!
Urime motmoti i Ri 2022!”

Imer Grajqevci

Kimete Berisha:

Jam duke e shtyurtu mundësinë me “lënë” shkrimet krejt.

Paramendoje ti, Kryeministri i ka tubu 100 mijë like në foton e Vitit të Ri.

Kryeministri shqiptar, Albin Kurti me vajzën, nënën, babain dhe bashkëshorten e tij!

97,6k dhe më shumë se 18,5k comments

Memli Krasniqi, kryetar i PDK-së

4286 pëlqime, 674 komente dhe 5 shpërndarje

Ramçja i AAK-së 7127 pëlqime

1018 komente dhe 9 shpërndarje

Advertisement
Comments