fbpx

10 profesionet ku kontaktet seksuale mes kolegëve janë më të shpeshta

HomeLifestyleLove

10 profesionet ku kontaktet seksuale mes kolegëve janë më të shpeshta

Nuk është lajm që njerëzit në vendin e tyre të punës shpesh krijojnë  marrëdhënie, përjetojnë dashuri dhe krijojnë lidhje që ka të ngjarë të çojnë edhe në martesë.

Tani, një sondazh i madh online që përfshin 42,000 punëtorë në vende të ndryshme pune, fokusohet nëse dhe në çfarë mase pjesëmarrësit, punëtorët kanë pasur marrëdhënie seksuale me dikë nga puna e tyre.

Hulumtimi tregon se 1 në 10 punonjës ka pasur kontakt të plotë me një koleg dhe në fakt në vendin e tij të punës!

Shihni listën e mëposhtme në cilat profesione punëtorët kanë më shumë gjasa të zhvillojnë marrëdhënie romantike me kolegët e tyre:

  1. Zyrtarët e gjykatës: 4.1%
  2. Tekniket e rrjeteve elektronike: 4.4%
  3. Menaxherët e Shërbimit Ushqimor: 4.4%
  4. Mekanika e automobilave: 4.9%
  5. Inxhinierët e njësive industriale: 5%
  6. Sektori i shëndetit dhe sigurisë: 5%
  7. Sekretarët: 5.9%
  8. Salduesit: 6.3%
  9. Kuzhinierë/kuzhinierë: 8.1%
  10. Artistët: 8.3%

Vendi i parë, megjithatë, nuk na bën përshtypje…

x