1 mijë e 913 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

HomeLajmeKosovë

1 mijë e 913 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 913 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë. Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 17 aksidente me të lënduar dhe 30 me dëme materiale. Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje. STATISTIKAT E PËRGJITHSHME:

1 mijë e 913 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 17 aksidente me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje.

STATISTIKAT E PËRGJITHSHME:

COMMENTS

x