fbpx
HomeLajmeKosovë

​Vjedhin në xhami dy arka

Persona të panjohur kanë hyre në një xhami në fshatin Vitomiricë të Pejës dhe nga aty kanë marrë dy arka. Sipas Policisë, në arka gjendeshin rreth 30 euro para të metalta.

Persona të panjohur kanë hyre në një xhami në fshatin Vitomiricë të Pejës dhe nga aty kanë marrë dy arka.

Sipas Policisë, në arka gjendeshin rreth 30 euro para të metalta.

COMMENTS

x